fbpx
About

We are collaborating different

Our dream is to make Malang Local business' roar be heard across the world. We believe that dream can come true because we have you.

Visitors

Mentors

Community

Events

Partners

Services

Join in minutes and get
tons of benefits instantly

Whoever you are, Event Creator, Startup Team, Freelance Programmer, Business Owner, Brand Activator or just individual who is ready to build an idea, we will welcome you at Ngalup to make use of our creative spaces
Our Positive

Review

Facebook
4.8 out of 5

Google
4.7 out of 5

Coworker.com
4.8 out of 5

Our Advantages

Committed to help our clients, personalising their event experiences and providing an innovative environment is priority. As a consequence, we strive to share the experience we acquire across our enggaged Community

Complete
Venue

Going to host an event? we will make sure you can focus on it because we already take care the rest

Strong Community

Are you new in this town? we will help you to connect with our engaged community in the city

Event
Assistance

We can also assist you with Event Planning, Concepting, Invitation, Hosting and More

5-Stars Hospitality

One satisfied customer is comin right up! get the best experience from our proven services in town.
Booking
Pricing

Get the best
services in minimum price

Don't miss the offer, get minimum price with complete facillity. Everything is Ready to Comfort You and Your Event's Attendance

Coworking Space

IDR 50k
per 3 hour
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage
  • Free Smooking Room
  • Free Relax Area

Event Hall

IDR 350k
per hour
  • Up To 100packs Per Event
  • Up To 50Mbps Internet
  • Free HD Photo Docs
  • Free Italian Sound System
  • Free XGA 2800lm Proyektor
  • Free Hanging And Standing Screen
  • Free Wireless Mic & Mixer
  • Free Laser Pointer&Flipchart
  • Portable Chair & Table

Meeting Room

IDR 200k
per hour
  • Up To 30 Pax Per Session
  • 50mbps Internet Access
  • 55" LCD Monitor+Active Speaker
  • Android Smart TV Minix
  • Cast From Your Windows & Mac
  • Flipchart, Marker & Paper Included
  • Portable Speaker & Mic
  • Free Event Documentation

Coworking Space

IDR 1050k
per month
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage

Event Hall

IDR 100K
Full Day Package
  • Price Per Pack
  • Event space Access for 8 Hours
  • 2 Times Coffee break
  • 1 Time Lunch or Dinner
  • 1 Complimentary Screen Standart
  • 1 Set of Flipchart and Markers
  • 1 Reception desk

Meeting Room

IDR 75K
Half Day Package
  • Price Per Pack
  • Meeting space Access for 5 Hours
  • 1 Time Coffee break
  • 1 Times Lunch or Dinner
  • Android Smart TV Minix
  • Flipchart, Marker & Paper Included
Facilities
Event Hall

Enjoy The Coolest Event Hall in Malang

The environment should be supporting the mood of the people inside. That's why, we create a space where people can feel at home. A home where they feel safe to connect with other individuals.
Meeting Room

The Coziest Meeting Room In Town

Discuss with your team in our relaxed theater style environment to get new experience and the best insight. The insight that we hope can help your business' future. You can also held a mini class here.
Coworking Space

Meet New Awesome People Everyday

We insist collaboration in our coworking space. Each member should interact with the others everyday so they can help each other. We must join hand in order to make Malang The Center of Creative Industries in Indonesia.
What we make for you

We are maintaining
your best experience

Events

Discover next great events
or create yours

Looking for the best place to growth? here you are! Come and learn with us, we host various seminar with various topics and mentors across nation everyday.
Instagram

Ngalup.co

Thousand Events were hosted at our creative space and still growing. we're waiting to find your photos in this gallery
  • Sssstt ada yg seru nih malam ini!๐Ÿ˜Ž
_
Kita kedatangan temen2 dari @dari_masalalu dan @walkingalam yg berkolaborasi dengan @guearigaleri membuat event bertajuk #ngobrolbukufoto nih sob! Selain membaca buku foto yg dipamerkan, para peserta juga mendengarkan diskusi asik bersama Arief Wicaksana @riefwck (fotografer buku foto "Feeling"), Andi Ari Setiadi (owner @guearigaleri ), Thasya Zelinsky, dan Opin Marnata tentang buku "Salam Rindu" yg mengisahkan tentang keluarga dari kak Thasya sob. Pokonya nyesel deh yg gaikutaaan๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
_
Westalah Ngalup Ae!
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #ngalup.co #eventngalup #worksharebybri
  • Funding atau pendanaan memang menjadi salah satu komponen terpenting dalam startup. Bisa dibilang gampang-gampang susah untuk mendapatkannya
_
Tapi INGAT! Sebelum memutuskan untuk mencari dana melalui investor serta mempresentasiin seberapa besar dana yang kamu butuhkan, ada baiknya untuk memikirkan terlebih dahulu secara matang, apalagi kalo startupmu masih pada tahap awal memulai
_
Lebih baik kamu fokus untuk menaikkan VALUE startup. Karena yang menjadi fokus utama dalam berbisnis adalah MEMENANGKAN PASAR atau mempunyai posisi di pasar, bukan besarnya modal. 
_
Di workshop kali ini , yang akan kamu pelajari adalah : 
1. Bagaimana Membangun Start Up dan Memilih Tim yang Tepat
2. Cara Mendapatkan Funding dan Pengelolaan Keuangan
3. Bagaimana menemukan ide dan diferensiasi bisnis
4. Memahami financial dan peluang di era bisnis digital
5. Mengenai Start Up Crowdfunding dan Keuntungan berbisnis di dalamnya
_
Speaker :
Kukuh Budi S.
(Co-Founder & COO Tanijoy)
_
Catet tanggalnya yaa!!
๐Ÿ“† : Selasa, 22 Januari 2019
โฐ : 18.00 - 20.00 WIB
๐Ÿ“Œ : Ngalup Coworking Space Jl. Sidomoro Perumahan Dโ€™Wiga Regency, Malang
_
Daftarkan dirimu disini ๐Ÿ‘‰ bit.ly/fundingforstartupmlg
Terbatas Hanya 40 pendaftar PERTAMA
_
Ada pertanyaan? Langsung saja hubungi kami di
Whatsapp - 0857-3633-3969
Line - @ngalup.co
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #eventngalup #ngalam #eventmalang #funding #startup #investor #worksharebybri #westalahngalupae #businessfunding #crowdfunding #crowdfunded #startupfunding
  • Hola Sohib Ngalup!
_
Setiap minggunya temen-temen Gapura Digital hadir untuk sharing ilmu yang bermanfaat untuk para penggiat UMKM yang ingin tokonya go digital. Seperti materi hari ini, tentang google site dan tips n trick agar website toko kamu efektif meningkatkan penjualan. Helpful banget buat kalian yang punya online shop, ya ga?
_
Nah, Sohib Ngalup kapan  dong join event seru nan bermanfaat bareng organisasi / komunitas kalian? Sudah tau mau ngadain dimana? Westalah Ngalup Ae!
_
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #eventngalup #gapuradigital #malang
  • Bicara tentang Malang memang ngga bisa jauhโ€ sama yang namanya wisata dan kuliner. Setuju? Malang punya banyak potensi wisata yang sangat besar. Hampir tiap tahunnya, Malang selalu muncul dengan beragam wisata baru yang mengusung berbagai macam konsep yang tentunya menjadi kesukaan anak Millienials sekarang yang hobi foto
_
Ngebahas soal wisata, ternyata ada wisata 2 tahun terakhir yang saat ini mampu menjadi Ikonnya Kota Malang lho. Coba tebak apa? Yaps, Kampung TRIDI. Tau gak sih sebelum adanya Kampung TRIDI ini, dulunya merupakan kampung yang bisa dibilang kumuh dengan aliran sungai brantas yang bercampur sampah. Ehh tapi itu dulu ya, jangan salah sekarang kampung itu udah di sulap jadi kampung yang unik dengan puluhan gambar tiga dimensi menghiasi setiap dinding kampung tersebut
_
โ€œMahal ngga sih tiket masuknya?โ€ hmm kepo yaa?? Cek langsung aja di artikelnya. Link ada di bio ;)
_ ๐Ÿ“ท by : @dickybisinglasi
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #westalahngalupae #worksharebybri #malang #industrikreatif #wisata #wisatamalang #kampungtridi #kampungtridimalang #destinasiwisata
  • Buat kamu yang lagi NGIRIT tapi STYLE tetep BRANDED! Mau??
_
Iki lho "BRI Branded Sale" solusinya! Promo spesial dari berbagai merk keren dan terkenal semuanya ada disini. SPESIALnya kamu akan KEBANJIRAN DISKON dan banyak kejutan HADIAH yang menantimu!
_
Catet tanggalnya!
๐Ÿ“† : 19-20 januari 2018
๐Ÿ“Œ : Atrium Mall Olympic Garden
_
Jangan sampai barang yang kamu pengen direbut orang ya!!
_
NB:
Pastikan Sohib Ngalup udah punya BRIZZI atau MEMBERCARD Ngalup Coworking Space
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #worksharebybri #westalahngalupae #bribrandedsale #bankbri #bri #bripromo #bribrandedsale2019 #bribrandedsalemalang2019 #bricasualday #brihitsid #brikekinian #brijamannow #brikanwilmalang

See more

Testimonials

Working at the highest level
with our clients

Contacts

Get in touch with us

Jl. Sudimoro,
Perum d'WIGA Regency
Blok R1 No 7 Malang Indonesia

Email: [email protected]
Phone: 085736333969
Phone: 081230072747

Having trouble? Find the answer to your query here. Donโ€™t hasitate to contact us!

Our Location

Blog

Read our blog

We will bring a lot of positive energies every day. Read, and share your ideas.
0