About

We are collaborating different

Our dream is to make Malang Local business' roar be heard across the world. We believe that dream can come true because we have you.

Visitors

Mentors

Community

Events

Partners

Services

Join in minutes and get
tons of benefits instantly

Whoever you are, Event Creator, Startup Team, Freelance Programmer, Business Owner, Brand Activator or just individual who is ready to build an idea, we will welcome you at Ngalup to make use of our creative spaces
Our Positive

Review

Facebook
4.8 out of 5

Google
4.7 out of 5

Coworker.com
4.8 out of 5

Our Advantages

Committed to help our clients, personalising their event experiences and providing an innovative environment is priority. As a consequence, we strive to share the experience we acquire across our enggaged Community

Complete
Venue

Going to host an event? we will make sure you can focus on it because we already take care the rest

Strong Community

Are you new in this town? we will help you to connect with our engaged community in the city

Event
Assistance

We can also assist you with Event Planning, Concepting, Invitation, Hosting and More

5-Stars Hospitality

One satisfied customer is comin right up! get the best experience from our proven services in town.
Booking
Pricing

Get the best
services in minimum price

Don't miss the offer, get minimum price with complete facillity. Everything is Ready to Comfort You and Your Event's Attendance

Coworking Space

IDR 50k
per 3 hour
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage
  • Free Smooking Room
  • Free Relax Area

Event Hall

IDR 350k
per hour
  • Up To 100packs Per Event
  • Up To 50Mbps Internet
  • Free HD Photo Docs
  • Free Italian Sound System
  • Free XGA 2800lm Proyektor
  • Free Hanging And Standing Screen
  • Free Wireless Mic & Mixer
  • Free Laser Pointer&Flipchart
  • Portable Chair & Table

Meeting Room

IDR 200k
per hour
  • Up To 30 Pax Per Session
  • 50mbps Internet Access
  • 55" LCD Monitor+Active Speaker
  • Android Smart TV Minix
  • Cast From Your Windows & Mac
  • Flipchart, Marker & Paper Included
  • Portable Speaker & Mic
  • Free Event Documentation

Coworking Space

IDR 1050k
per month
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage

Event Hall

IDR 100K
Full Day Package
  • Price Per Pack
  • Event space Access for 8 Hours
  • 2 Times Coffee break
  • 1 Time Lunch or Dinner
  • 1 Complimentary Screen Standart
  • 1 Set of Flipchart and Markers
  • 1 Reception desk

Meeting Room

IDR 75K
Half Day Package
  • Price Per Pack
  • Meeting space Access for 5 Hours
  • 1 Time Coffee break
  • 1 Times Lunch or Dinner
  • Android Smart TV Minix
  • Flipchart, Marker & Paper Included
Facilities
Event Hall

Enjoy The Coolest Event Hall in Malang

The environment should be supporting the mood of the people inside. That's why, we create a space where people can feel at home. A home where they feel safe to connect with other individuals.
Meeting Room

The Coziest Meeting Room In Town

Discuss with your team in our relaxed theater style environment to get new experience and the best insight. The insight that we hope can help your business' future. You can also held a mini class here.
Coworking Space

Meet New Awesome People Everyday

We insist collaboration in our coworking space. Each member should interact with the others everyday so they can help each other. We must join hand in order to make Malang The Center of Creative Industries in Indonesia.
What we make for you

We are maintaining
your best experience

Events

Discover next great events
or create yours

Looking for the best place to growth? here you are! Come and learn with us, we host various seminar with various topics and mentors across nation everyday.
Instagram

Ngalup.co

Thousand Events were hosted at our creative space and still growing. we're waiting to find your photos in this gallery
  • #Repost @ngalup.co (@get_repost)
・・・
Hola Sohib Ngalup! 
_
Udah pada balik ke rumah masing-masing setelah beraktivitas diluar seharian atau masih lembur menyelesaikan tugas-tugas yang tak tersentuh weekend kemarin nih? :D
-
Siang ini Ngalup kedatangan adik-adik yang semangat banget buat belajar coding menggunakan Scratch. Scratch merupakan bahasa pemrograman visual yang cocok banget untuk pemula. Kakak-kakak sohib Ngalup bisa bikin animasi, cerita, bahkan games di Scratch. Kalo tadi adik-adik kita belajar membuat animasi anjing, kucing, dan tikus kejar-kejaran, juga animasi seorang diva yang akan bernyanyi kalo kamu tepuk tangan. Keren banget ya!?
_
Acara ini sekaligus menginisiasi launching komunitas Malang Coding Kids. Jadi buat adik-adik yang pengen belajar bahasa pemrograman tunggu aja event selanjutnya dari Malang Coding Kids ya!
-
Jadi kapan bikin event seru nan bermanfaat bareng organisasi / komunitas kalian? Westalah Ngalup Ae!
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #eventngalup
#arrabbanijourney
#arrabbanijourney2018 #catatanariz 
#malangcodingkids
  • Hola Sohib Ngalup! 
_
Udah pada balik ke rumah masing-masing setelah beraktivitas diluar seharian atau masih lembur menyelesaikan tugas-tugas yang tak tersentuh weekend kemarin nih? :D
-
Siang ini Ngalup kedatangan adik-adik yang semangat banget buat belajar coding menggunakan Scratch. Scratch merupakan bahasa pemrograman visual yang cocok banget untuk pemula. Kakak-kakak sohib Ngalup bisa bikin animasi, cerita, bahkan games di Scratch. Kalo tadi adik-adik kita belajar membuat animasi anjing, kucing, dan tikus kejar-kejaran, juga animasi seorang diva yang akan bernyanyi kalo kamu tepuk tangan. Keren banget ya!?
_
Acara ini sekaligus menginisiasi launching komunitas Malang Coding Kids. Jadi buat adik-adik yang pengen belajar bahasa pemrograman tunggu aja event selanjutnya dari Malang Coding Kids ya!
-
Jadi kapan bikin event seru nan bermanfaat bareng organisasi / komunitas kalian? Westalah Ngalup Ae!
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #eventngalup
  • Hola Sohib Ngalup! 
_
Weekend telah tibaaa!! Udah pada siap untuk liburan menyenangkan bareng komunitas se-Malang Raya??
_
Seperti para Sohib Ngalup yg menyambut weekend ini dengan Technical Meeting untuk mempersiapkan kegiatan #CommunityCamp besok yang tentunya bakalan seru abis!!! Selain mempersiapkan buat kegiatan besok, disini temen-temen dari komunitas juga sudah saling memperkenalkan dirinya masing-masing loh
_
Hmm pengen ikutan event seru nan bermanfaat bareng organisasi / komunitas kalian? Westalah Ngalup Ae!
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #ngalup.co #eventngalup
  • Haiii Sohib Ngalup! 
_
Beauty Vlogger sekarang yang kalian kenal siapa aja hayoo ? Pasti nggak sedikit deh dari followers mimin ada yang pengen banget jadi Beauty Vlogger, tapi alasannya banyak banget. Mimin kasih liat nih acara tadi malem 😎
_
Tadi malam di Ngalup lagi ada acara Beauty Vlogger 101. Kelas kali ini konsepnya bener bener santai banget, jadi peserta bisa bebas untuk sharing kendala apa aja sih yang mereka hadapin untuk memulai. Di forum ini juga kita ngebahas yang bener - bener basic. Jadi kita belajar untuk membuat caption dan cara mengambil foto produk. Yang nggak kalah seru, peserta cuma dikasih 20mnt dan hasilnya keren-keren banget. Nah, nantinya acara ini bakal kita buat jadi series event. Jadi ditunggu aja yah buat yang mau ikutan acara Beauty Vlogger selanjutnya 😁 
_
Eitsss, mimin nanya nih kapan Sohib Ngalup bikin event di Ngalup? 😁
_
_
#ngalupeveryday #westalahngalupae #ngalupcoworkingspace #eventngalup
  • Long time no see right?!
Finally, meet u sist!!! 😘 @darayanza 🤗
#beautyvlogger101 #malangbeautyinfluencer #malangbeautyvlogger #vloggermalang #ngalup #ngalupcoworkingspace #ngalupeveryday #westalahngalupae

See more

Testimonials

Working at the highest level
with our clients

Contacts

Get in touch with us

Jl. Sudimoro,
Perum d'WIGA Regency
Blok R1 No 7 Malang Indonesia

Email: [email protected]
Phone: 085736333969
Phone: 081230072747

Having trouble? Find the answer to your query here. Don’t hasitate to contact us!

Our Location

Blog

Read our blog

We will bring a lot of positive energies every day. Read, and share your ideas.
0