fbpx
About

We are collaborating different

Our dream is to make Malang Local business' roar be heard across the world. We believe that dream can come true because we have you.

Visitors

Mentors

Community

Events

Partners

Services

Join in minutes and get
tons of benefits instantly

Whoever you are, Event Creator, Startup Team, Freelance Programmer, Business Owner, Brand Activator or just individual who is ready to build an idea, we will welcome you at Ngalup to make use of our creative spaces
Our Positive

Review

Facebook
4.8 out of 5

Google
4.7 out of 5

Coworker.com
4.8 out of 5

Our Advantages

Committed to help our clients, personalising their event experiences and providing an innovative environment is priority. As a consequence, we strive to share the experience we acquire across our enggaged Community

Complete
Venue

Going to host an event? we will make sure you can focus on it because we already take care the rest

Strong Community

Are you new in this town? we will help you to connect with our engaged community in the city

Event
Assistance

We can also assist you with Event Planning, Concepting, Invitation, Hosting and More

5-Stars Hospitality

One satisfied customer is comin right up! get the best experience from our proven services in town.
Booking
Pricing

Get the best
services in minimum price

Don't miss the offer, get minimum price with complete facillity. Everything is Ready to Comfort You and Your Event's Attendance

Coworking Space

IDR 50k
per 3 hour
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage
  • Free Smooking Room
  • Free Relax Area

Event Hall

IDR 350k
per hour
  • Up To 100packs Per Event
  • Up To 50Mbps Internet
  • Free HD Photo Docs
  • Free Italian Sound System
  • Free XGA 2800lm Proyektor
  • Free Hanging And Standing Screen
  • Free Wireless Mic & Mixer
  • Free Laser Pointer&Flipchart
  • Portable Chair & Table

Meeting Room

IDR 200k
per hour
  • Up To 30 Pax Per Session
  • 50mbps Internet Access
  • 55" LCD Monitor+Active Speaker
  • Android Smart TV Minix
  • Cast From Your Windows & Mac
  • Flipchart, Marker & Paper Included
  • Portable Speaker & Mic
  • Free Event Documentation

Coworking Space

IDR 1050k
per month
  • Price Per User
  • Dedicated Seat
  • Free 50mbps Internet
  • Free Wireless Print And Scan
  • Free Flow Hot Beverage
  • Free 2 Hours Meeting Room Usage

Event Hall

IDR 100K
Full Day Package
  • Price Per Pack
  • Event space Access for 8 Hours
  • 2 Times Coffee break
  • 1 Time Lunch or Dinner
  • 1 Complimentary Screen Standart
  • 1 Set of Flipchart and Markers
  • 1 Reception desk

Meeting Room

IDR 75K
Half Day Package
  • Price Per Pack
  • Meeting space Access for 5 Hours
  • 1 Time Coffee break
  • 1 Times Lunch or Dinner
  • Android Smart TV Minix
  • Flipchart, Marker & Paper Included
Facilities
Event Hall

Enjoy The Coolest Event Hall in Malang

The environment should be supporting the mood of the people inside. That's why, we create a space where people can feel at home. A home where they feel safe to connect with other individuals.
Meeting Room

The Coziest Meeting Room In Town

Discuss with your team in our relaxed theater style environment to get new experience and the best insight. The insight that we hope can help your business' future. You can also held a mini class here.
Coworking Space

Meet New Awesome People Everyday

We insist collaboration in our coworking space. Each member should interact with the others everyday so they can help each other. We must join hand in order to make Malang The Center of Creative Industries in Indonesia.
What we make for you

We are maintaining
your best experience

Events

Discover next great events
or create yours

Looking for the best place to growth? here you are! Come and learn with us, we host various seminar with various topics and mentors across nation everyday.
Instagram

Ngalup.co

Thousand Events were hosted at our creative space and still growing. we're waiting to find your photos in this gallery
  • Bisnis tanpa modal, memangnya ada? Jangan-jangan cuma tipu-tipu kayak berita di tipi-tipi
_
“Kak,  katanya bisnis travel ini sangat prospek, tapi kenapa banyak yang gagal ya??” Jawabannya adalah tanyakan pada DIRIMU sendiri. Karena ujung tombak dari sebuah usaha ADALAH PEMASARAN. Kalau kamu ngga bisa memasarkan dengan semaksimal mungkin, bisa dibilang kamu akan KETINGGALAN JAMAN dengan para pesaing lainnya!
_
SEBALIKNYA, kalau kamu mampu mengelolanya dengan baik, tau bagaimana memberikan pelayanan yang baik, akan ada banyak sekali KEUNTUNGAN yang bisa kamu dapat dari bisnis travel
_
Di workshop bisnis travel kali ini , yang akan kamu pelajari adalah : 
1. Mengupas tuntas tentang dunia bisnis TRAVEL
2 .Bagaimana TIPS praktis memulai bisnis travel tanpa MODAL
3. Rahasia sukses bertahan dan berkembang di dunia bisnis travel
_
Speaker :
Angel Bayu Ramadhani
(Director of Pesona Malang Grup)
_
Catet tanggalnya yaa!!
📆 : Selasa, 26 Februari 2019
⏰ : 18.00 - 21.00 WIB
📌 : Ngalup Coworking Space Jl. Sidomoro Perumahan D’Wiga Regency, Malang
_
Daftarkan dirimu disini 👉 bit.ly/bisnistravelmlg
Terbatas Hanya 40 pendaftar PERTAMA
_
Ada pertanyaan? Langsung saja hubungi kami di
Whatsapp - 0857-3633-3969
Line - @ngalup.co
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #westalahngalupae #worksharebybri #bisnisnglp #eventngalup #ngalam #eventmalang #travel #bisnistravel #travelling #bisnistravelonline #bisnistravelagent #bisnistourtravel #travelholic #traveller #travellers #traveladdict #travel
  • Halo temen" blogger? Tau gak sih kalau domain .blog juga bukan sembarang domain loh. Apalagi buat kalian yang suka traveller, foodies dan ala ala review something gitu dan nulis di blog kalian bakal jadi website keren buat kalian sendiri. *datengin cuan juga bisa loh*. Atau suka berbagi informasi di mbak google, bakalan makin si domain .blog ini sob!
.
.
So, tunjukkin kalau kalian Blogger sejati dengan Paket Blogger Starter Pack dari Jagoan Hosting, khusus buat kamu cuma di bit.ly/NGALUPHOSTING  #AutoKeren #domain #hosting #domainmurah #hostingmurah #ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #westalahngalupae
  • Siapa nih yang udah kangen sama diskon-diskonnya Ngalup Coworking Space?? Whoops kali ini diskonnya bukan sembarang diskon alias DISKON PERMANEN!
_
Cukup dengan Membership Card Ngalup kamu bisa dapetin Diskon 20% di setiap penggunaan produk, pembelian tiket workshop dan merchandise di Ngalup Coworking Space🎉
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #westalahngalupae #worksharebybri #brizzi #membercardngalup #diskon #ngalam
  • Yuk kita belajar dan sharing bareng ...Amankan Posisi anda 📸  #monicaanantyowati45
#monicaanantyowati #canonphoto
#canonindonesia #macro
#macrophotography  #malanghits #malangfemalemotret #perempuanbisaberkarya #workshop
#workshopfotografi  #Repost @ngalup.co (@get_repost)
・・・
Sohib Ngalup hobi jepret-jepret? Pernah coba Fotografi Makro?
_
Pernah kepikiran ngga, kira-kira foto makro bisa ngga ya memotret dengan menggunakan smartphone, kamera saku atau sejenisnya? Jawabanya SANGAT BISA!
_
Sekarang mau KEREN ngga perlu MAHAL! Cukup dengan MENGUASAI trik dan tips fotografi makro kamu bisa mendapatkan hasil yang WOW! Kamu juga bisa menggunakan reverse ring atau menggunakan filter close up dan extension tube untuk hasil yg lebih MAKSIMAL
_
Di workshop kali ini kamu akan mempelajari :
1. Mengupas lebih dalam tentang apa itu Fotografi Macro
2. TIPS praktis bagaimana menghasilkan foto makro tanpa LENSA makro
3. PRAKTEK langsung Fotografi Makro
_
Speaker :
Monica Anantyowati
(Fotografer Profesional)
_
📆 : Kamis, 28 Februari 2019
⏰ : 13:00 - 17.00 WIB
📌 : Ngalup Coworking Space Jalan Sudimoro Perumahan D’Wiga
_
HTM: 35k
On the Spot : 40k
Daftar bertiga : 100k
Spesial Diskon 20% dengan kartu BRIZZI
_
Sudah termasuk:
- Snack Box
- E-sertifikat
_
Segera selamatkan tiketnya di sini -> bit.ly/fotografimakromlg
Hanya untuk 40 Peserta. Hati-hati semakin lama Anda menunda semakin berkurang tiket setiap detiknya
_
Ada pertanyaan? Langsung saja hubungi kami di
Whatsapp - 0857-3633-3969
Line - @ngalup.co
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #eventngalup #westalahngalupae #fotofilmnglp #ngalam #worksharebyBRI #photographyevent #eventmalang #fotografimalang #photographyaddict #macrophotographylovers #macrophotography #macrophotographyholic #makrofotografi #belajarfoto #malangfotografi #photographyclass #makrofotografimalang #photographyclass
  • Bikinnya Super Mudah, Lezatnya Bikin Ngiler!!
_
Sudah gak diragukan lagi kalau sushi menjadi salah satu makanan Jepang yang disukai banyak orang, termasuk di Indonesia. Berbagai kreasi dan inovasi menu-menunya juga semakin beragam. Namun SAYANGNYA sushi biasanya memiliki kisaran harga yang cukup mahal dan cukup menguras dompet, apalagi mahasiswa:(
_
Tapi itu bukan jadi MASALAH untuk tidak makan sushi! Seperti Ngalup Heroes cantik @ochaauliaa yang udah berkreasi bikin sushi sendiri dan udah menjualnya ke berbagai toko. Bayangin tuh, udah HEMAT dapet UNTUNG lagi. Kamu ngga pengen?
_
Berikut beberapa trik yang akan kamu pelajari dalam workshop kali ini:
1. TIPS memilih bahan yang sehat dan segar
2. Mempelajari teknik pembuatan sushi ala Profesional
3. Tips mix and match bahan isian sushi
_
Speaker :
Vennty Aulia
(Japanese food enthusiast)
_
📆 : Jumat, 22 Februari 2019
⏰ : 13:00 - 15:00 WIB
📌 : Ngalup Coworking Space Jalan Sudimoro Perumahan D’Wiga
_
HTM: 50K
On the Spot : 65K
Spesial Diskon 20% dengan kartu BRIZZI
_
Sudah termasuk:
- Bahan sushi
- Snack Box
- E-sertifikat
_
Segera selamatkan tiketnya di sini -> bit.ly/sushiclassmlg
Hanya untuk 40 Peserta. Hati-hati semakin lama Anda menunda semakin berkurang tiket setiap detiknya
_
Ada pertanyaan? Langsung saja hubungi kami di
Whatsapp - 0857-3633-3969
Line - @ngalup.co
_
_
_
#ngalupeveryday #ngalupcoworkingspace #eventngalup #westalahngalupae #ngalam #worksharebyBRI #kulinernglp #sushi #sushimania #sushiaddict #sushilovers #sushimaster #sushiholic #sushiaddicted #welovesushi #sushishop #sushiclass #sushiclasses #sushimakingclass #sushicookingclass

See more

Testimonials

Working at the highest level
with our clients

Contacts

Get in touch with us

Jl. Sudimoro,
Perum d'WIGA Regency
Blok R1 No 7 Malang Indonesia

Email: [email protected]
Phone: 085736333969
Phone: 081230072747

Having trouble? Find the answer to your query here. Don’t hasitate to contact us!

Our Location

Blog

Read our blog

We will bring a lot of positive energies every day. Read, and share your ideas.
0